Asiakkaat

ESA Jakelut ja Savon Jakelu yhdistyvät 1.5.2020 ja olemme nyt Jakelusepät Oy.

Jakelusepät vaalii perinteistä käsityötä ja jakaen tuotteet kultasepän tarkkuudella oikeille vastaanottajille.

Uudet kotisivut julkaistaan toukokuun puolivälissä. Siihen asti yhteystiedot sekä tietoa toiminnasta löytyy näiltä ESA Jakeluiden sivuilta sekä Savon Jakelun sivuilta www.savonjakelu.fi

 ----------------------------

Varhaisjakelun asiakkaat

Varhaisjakelun rungon muodostaa Mediatalo ESAn maakuntalehdet Etelä-Suomen Sanomat ja Itä-Häme. Etelä-Suomen Sanomat ilmestyy koko alueella ja Itä-Häme toimialueemme pohjoisosissa. Muita jakeluissa mukana olevia maakuntalehtiä ovat Aamulehti, Länsi-Savo, Keskisuomalainen ja Kouvolan Sanomat. Nämä lehdet ovat mukana niiden kuntien jakeluissa, jotka ovat lähellä lehden luontaista ilmestymisaluetta.

Valtakunnallisista lehdistä asiakkaita ovat Helsingin Sanomat, Kauppalehti, Kansan Uutiset ja Hufvudstadsbladet. Varhaisjakelussa on mukana myös mm. seuraavat paikallislehdet: Iitin Seutu, Jämsän Seutu, Joutsan Seutu sekä Orimattilan Sanomat.


Suorajakelun asiakkaat

Suorajakelussa merkittävimmät asiakkaamme ovat Suomen Suoramainonta (SSM) ja Lahden Jakelut. SSM välittää jakeluun valtakunnallisten mainostajien tuotteita ja saman ketjun paikallinen jakeluoperaattori Lahden Jakelun välittää jakeluumme paikallisten asiakkaiden tuotteita. Mediatalo ESAn kaupunkilehtien (Uusi Lahti ja Seutuneloset) lisäksi jakelussa on mm. Sysmän ja Hartolan alueen pitäjälehti ”Lähilehti” sekä muutamien paikallisten mainostajien säännöllisesti ilmestyviä tuotteita.