ESA Jakelut

ESA Jakelut ja Savon Jakelu yhdistyvät 1.5.2020 ja olemme nyt Jakelusepät Oy.

Jakelusepät vaalii perinteistä käsityötä ja jakaen tuotteet kultasepän tarkkuudella oikeille vastaanottajille.

Uudet kotisivut julkaistaan toukokuun puolivälissä. Siihen asti yhteystiedot sekä tietoa toiminnasta löytyy näiltä ESA Jakeluiden sivuilta sekä Savon Jakelun sivuilta www.savonjakelu.fi

 ----------------------------

ESA Jakelut on Suomen viidenneksi suurin sanomalehtien varhaisjakeluorganisaatio. Toimialueena on Päijät-Häme ja Iitti. ESA Jakeluiden varhaisjakelupalvelut kattavat kokonaan Lahden, Hollolan, Nastolan, Orimattilan ja Artjärven. Muiden kuntien osalta varhaisjakelussa ovat lähinnä taajamat.

Lehtien levikkialueiden noin 126 000 taloudesta yli 90 prosentille on tarjolla 7-päiväinen varhaisjakelupalvelu. Viikonloppuisin jakelupalvelu käsittää kaikki toimialueen taloudet. ESA Jakeluiden luotettavuus on valtakunnallista huippuluokkaa.

ESA Jakelut hoitaa myös kaupunkilehtien ja suoramainosten jakelua. Yhteistyökumppaneita ovat Itella, Ilves Jakelut, Länsi-Savo ja Lahden Jakelut.  Konserni sai postitoimiluvan ensimmäisenä yksityisenä toimijana Suomessa ja siten ESA Jakelut aloittaa vuoden 2016 alussa myös yritysten sopimuspostien kuten laskujen, asiakaskirjeiden ja markkinointikirjeiden jakeluun.