Meille töihin

Haemme varhaisjakajia

ESA Jakelut on Suomen viidenneksi suurin varhaisjakeluorganisaatio, jonka luotettavuus on valtakunnallista huippuluokkaa. ESA Jakeluissa huolehdimme sanomalehtien varhaisjakelusta ja osoitteellisesta jakelusta sekä hoidamme varhaisjakelun ohella kaupunkilehtien ja suoramainosten päiväsaikaan tapahtuvaa jakelua. Toiminta-alueenamme on Päijät-Häme sekä Iitin alue.

Työllistämme noin 450 jakajaa, jakeluyrittäjää ja esikäsittelijää. He edustavat useita eri kansalaisuuksia, joten suomen kielen lisäksi asioimme englannin kielellä. Varhaisjakajat työskentelevät muutamia tunteja yössä ja työaika on alueesta riippuen kello yhden ja kuuden välillä.

Toisin kuin monilla muilla jakeluyhtiöillä ESA Jakeluilla reitit lähtevät pääosin sisätiloista eli jakelusoluista. Jakajien työvälineenä ovat älypuhelimilla tai tableteilla käytettävät, modernit sähköiset jakokirjat, joissa on osoitteet ja tilaukset reiteittäin jakojärjestyksessä.

Etsimme varhaisjakeluun täysi-ikäisiä, reipasotteisia ja työtä pelkäämättömiä yökyöpeleitä. Työ on itsenäistä ja siinä onnistuminen vaatii oma-aloitteisuutta ja sitoutumista. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Etsimme jakajia sekä määräaikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin.

Lisää tietoa mielenkiintoisesta sanomalehdenjakajan työstä löydät Jakeluyhtiö Suomen sivuilta. Siellä kerrotaan tarkemmin, minkälaisia tehtäviä sanomalehtien varhaisjakelu voi tarjota.


Tule aamujen sankariksi!

Hae meille ESAan jakajaksi täältä: www.keskisuomalainen.com/rekry

Olemme osa Keskisuomalainen-konsernia ja kaikki Mediatalo ESAn ja muut konsernimme työpaikkailmoitukset löydät konsernin verkkosivuilta. 

 

Tarinoita jakajista, arkemme sankareista

Klikkaa nimeä ja lue tarinat.

Tule aamujen sankariksi!

Keijo Keinosella, 58, on pitkä kokemus lehdenjakajan työstä, Esa Jakeluilla hän aloitti vuonna 2004.

Ennen muusikkona työskennellyt mies tarvitsi lisätyötä, ja päätyi sitä kautta jakajaksi. Muusikon työn ohella oli helppo tehdä yötyötä, jossa saa hyvin järjestettyä työvuorot muiden menojen mukaan. Nykyään Keinonen jakaa päätoimisesti lehtiä, lisäksi hän hoitaa omaa pientä metsätilaansa.

”Terveyssyistä en tee enää muita töitä, jakotyö onnistuu silti hyvin”, Keijo kertoo. Parasta työssä on miehen mielestä itsenäisyys, vapaus, sekä se, että jää päivisin aikaa tehdä muita asioita. Silti hän mainitsee, että sosiaalinen puolikin tulee hoidettua aamulla lehtiä noutaessa, kun tapaa muita jakajia.

Arja Laitinen, 64, on työskennellyt ESA Jakeluilla jo vuodesta 1987. ”Tässä alkaa olla jo oikein hyvä historia takana”, Arja toteaa.

Urheilullinen nainen päätyi lehdenjakajaksi aikanaan juuri sen takia, että hän on ollut aina kova liikkumaan. ”Tuli harrastettua juoksemista, erilaisten pelien pelaamista ja salilla käyntiä, joten ajattelin, että miksi en yhdistäisi liikuntaa ja työtä”, hän kertoo. Päivän liikunta-annos tulee kertaheitolla hankittua työvuoron aikana, ja siitä maksetaan vielä palkkaakin.

Hanna Korell, 37, on aivan tuore lehdenjakaja, hän päätyi työn pariin lisäansioiden tarpeessa.

Yötyö sopii hänelle aikataulullisesti todella hyvin, sillä hänellä on myös päätyö. Hanna tekee toistaiseksi yhden vuoron viikossa Esa Jakeluilla, eli työaikaa kertyy kolmisen tuntia viikkoa kohden.

Jo lyhyen työkokemuksen jälkeen Hanna kertoo työn olevan mukavan itsenäistä. ”Kerrostalojen rappuja juostessa saa pienen hienkin pintaan, se käy kyllä ihan kuntoliikunnasta”, Hanna lisää. Kaiken kaikkiaan yön aikana heitetty lenkki lehtiä jakaen sujuu mukavasti omia ajatuksia sekä radiota kuunnellen.


Lisää tietoa mielenkiintoisesta sanomalehdenjakajan työstä löydät Jakeluyhtiö Suomen sivuilta. Siellä kerrotaan tarkemmin minkälaisia tehtäviä sanomalehtien varhaisjakelu voi tarjota.