Palvelut

ESA Jakelut ja Savon Jakelu yhdistyvät 1.5.2020 ja olemme nyt Jakelusepät Oy.

Jakelusepät vaalii perinteistä käsityötä ja jakaen tuotteet kultasepän tarkkuudella oikeille vastaanottajille.

Uudet kotisivut julkaistaan toukokuun puolivälissä. Siihen asti yhteystiedot sekä tietoa toiminnasta löytyy näiltä ESA Jakeluiden sivuilta sekä Savon Jakelun sivuilta www.savonjakelu.fi

 ----------------------------

Tuomme sanomalehdet, aikakauslehdet ja kirjeet jo aamukahvipöytään varhaisjakelualueellamme Päijät-Hämeessa. Kumppaneidemme kanssa järjestämme jakelut myös toimialueemme ulkopuolelle.

Pääpalvelumme on seitsenpäiväinen sanomalehtien varhaisjakelu. Runkotuotteitamme ovat Etelä-Suomen Sanomat, Itä-Häme ja Helsingin Sanomat. Lisäksi jakelussa on mukana kymmenen muuta sanomalehteä. Sanomalehtien lehtien lisäksi jaamme säännöllisesti myös aikakauslehtiä, lehtien ilmoitusliitteitä, kaupunkilehtiä sekä suoramainontaa.

Osalla toimialuetta sanomalehdet jaetaan arkisin päiväpostin mukana.

Etsimme aktiivisesti uusia jakeluun sopivia tuotteita myös perinteisten printtituotteiden ulkopuolelta. Kun tarvitset perinteistä jakelua tai olet kiinnostunut uusista innovatiivisista jakeluista, ota yhteyttä ja kerro toiveistasi. Mietitään yhdessä miten jakeluillamme voidaan tuottaa lisäarvoa yrityksellesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää jakelupalveluistamme!

Luotettavaa jakelupalvelua