Osoitteellinen jakelu

Uusi osoitteellisten kirjeiden jakelupalvelumme on käynnistynyt

Olemme käynnistäneet vuonna 2016 säännöllisen yrityslaskujen, asiakaskirjeiden ja kohdennettujen markkinointilähetysten jakelun. Osoitteellinen jakelumme on erittäin kilpailukykyinen, kun tuotteet toimitetaan käyttöömme reittikohtaisesti jakojärjestyksessä. Markkinointilähetykset voidaan kohdistaa joko lähettäjän oman osoiteaineiston perusteella tai hyödyntäen oman jakelujärjestelmämme kohdentamismahdollisuuksia.

Mikäli haluat jakelua laajemmalle alueelle, niin Jakeluyhtiö Suomi etsii aktiivisesti uusia asiakkaita verkostoomme, jonka avulla peitämme jo puolet Suomen talouksista.

Postilaki turvaa hyvän jakelun 

Kirjejakelua ohjaa postilaki ja se edellyttää postitoimijoilta tiettyjen velvoitteiden täyttämistä. Tämän vuoksi teemme kirjejakeluista postittajien kanssa kirjalliset jakelusopimukset. Jakamamme lähetykset merkitään ESA-tunnuksella, jotta vastaanottajat kykenevät tunnistamaan ne Mediatalo ESAn jakamiksi. Tunnus löytyy normaalisti osoiteikkunasta osoitetiedon yläpuolelta tai oikeasta alanurkasta osana muita ohjaustietoja. Postin vastaanottajille tarjoamme jakelun keskeytys- ja osoitemuutospalvelun sekä mahdollisuusen palauttaa virheellisesti jaetut kirjeet vaivattomasti.

Virheellisesti jaetun kirjeen palautus, kirjejakelun tilapäinen keskeytys ja osoitemuutosilmoitus

Jakelumme laatu on todella korkea, mutta toki joskus jaamme kirjeen väärään osoitteeseen tai vastaanottaja ei asukkaan kirjeeseen merkityssä osoitteessa. On tärkeää, että saamme takaisin nämä kirjeet mahdollisimman pian, jotta ne voidaan toimittaa oikealla vastaanottajalle. ESA Jakeluiden virheellisesti jakaman kirjeen saa palautettua ilmoittamalla meille jakeluvirheestä ja tilaamalla valmiiksi maksettu palautuskuori. Se toimitetaan seuraavan jakelun yhteydessä ja sen voi palauttaa Postin kautta. Palautuskuoren voi tilata kätevästi alla olevan painikkeen takaa avautuvalla lomakkeella tai sähköpostitse.

Samalla lomakkeella voi tehdä myös pysyvän osoitemuutosilmoituksen ja määräaikaisen jakelun keskeytyksen. Jakelunkeskeytyksen voi tehdä vähintään viikoksi mutta enintään kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Ilmoitukset tehdään vähintään viikkoa ennen muutosajankohtaa. Tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille eli ne vaikuttavat vain ESA Jakeluiden kirjejakeluun.

Tee ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen jakelupaivystys@mediataloesa.fi antamalla alla mainitut tiedot tai painikkeen takaa avautuvalla lomakkeella :

Kirjeen palautus tai jakelun muutos

Virheellisesti jaetun kirjeen palautus

- Ilmoita palautuskuoren vastaanottajan nimi ja osoite sekä palautettavan kirjeen vastaanottajan nimi ja osoite

Kirjejakelun tilapäinen keskeytys

- Ilmoita jakeluosoite ja vastaanottajien nimet sekä jakelukeskeytyksen ensimmäinen ja viimeinen päivä

Kirjejakelun osoitemuutosilmoitus

- ilmoita nykyinen jakeluosoite ja uusi jakeluosoite sekä uuden jakeluosoitteen voimaanastumispäivä

 

Ilmoitukset voi tehdä myös soittamalla Mediatalo ESAn asiakaspalveluun 03 - 7575 700 (ma - pe klo 8:30-16:30).