Ovipaketti

Ovipaketti on uudentyyppinen pienpakettien kotijakelupalvelun. Kauppias voi lisätä sen verkkokauppaan yhdeksi toimitusvaihtoehdoksi ja tilaaja voi halutessaan valita sen, mikäli toimitusosoite on palvelualueella.

Ovipaketti toimitetaan aina ensisijaisesti sanomalehtien jakelun yhteydessä, jotta se olisi vastaanottajalla jo aamulla. Tämä edellyttää, että paketti on kooltaan niin pieni, että se voidaan jättää postiluukkuun tai postilaatikkoon. Jos jättäminen ei ole mahdollista, vastaanottaja saa viestin, missä tiedustellaan valtuutusta jättää paketti koukulla varustetussa suojapussissa postiluukkuun tai –laatikkoon. Paketti voidaan valtuuttaa jättämään myös muuhun suojaisaan, helposti löydettävään ja lähellä olevaan paikkaan kuten terassille, ovisyvennykseen tai vaikka erilliseen laatikkoon.

Valtuutusta annettaessa kannattaa huomioida, että tuotteen tulee kestää erilaisia sääolosuhteita kuten kuumaa ja kylmää. Mikäli valtuutus ei ole mahdollinen, sovitaan vastaanottajan kanssa muusta tavasta, paikasta tai ajankohdasta paketin toimittamiselle.

Ovipaketti on nopea ja vaivaton tapa vastaanottaa hieman suurempikin paketti!