Varhaisjakelu

Varhaisjakelu on sanomalehdille ja muille tuotteille merkittävä etu kilpailtaessa lukijoista ja ilmoittajista. Varhaisjakelussa tuotteet tuodaan perille pääsääntöisesti klo 6:30 mennessä eli vastaanottajat saavat lehtensä aamukahvipöytään. Varhaisjakelu sopii hyvin valtakunnallisille lehdille, maakuntalehdille, paikallislehdille ja aikakauslehdille.

Varhaisjakelualueemme käsittää koko Lahden, Hollolan, Nastolan, Orimattilan ja Artjärven. Myös valtaosa Heinolan talouksista on varhaisjakelualueella. Muissa toimialueen kunnissa varhaisjakelussa on taajama-alueet.

Oma varhaisjakelumme kattaa 110 000 taloutta. Kun huomioidaan Mediatalo ESAn lehtien levikkialueella toimivien kumppanien jakoalueet, 130 000 taloudesta 94 prosentille on tarjolla varhaisjakelu.

Varhaisjakelun päättymisen tavoiteaika on Lahdessa kello 6:00 ja ympäristökunnissa kello 6:30 arkisin. Joitakin alueellisia poikkeuksia päättymisen tavoiteajalle on olemassa. Viikonloppuisin ja arkipyhinä sekä aattopäivinä tavoitetaso jakelun päättymiselle on puoli tuntia myöhemmin.

Varhaisjakelu on lähes virheetöntä. Tilatuista lehdistä 99.95 % jaetaan oikeisiin osoitteisiin.

Jakelupalaute varhaisjakelusta

Jos sanomalehtesi ilmestyy osittain tai kokonaan toimialueellamme, pyydä meiltä tarjous, saatat yllättyä sen kilpailukyvystä.

 

ESA Jakelut 

Puhelin, vaihde: 03 7575 1

Oikea tuote, oikeaan osoitteeseen, oikeaan aikaan, oikein kustannuksin, siistinä